Inscripció gratuïta a la Marató Zegama - Aizkorri 2013

La primera edició de la Marató Se m'n Refum, no només destaca pel seu recorregut i per la fira del corredor que se celebrarà el dia abans a la Fassina de Can Guineu, sinó que pren protagonisme pel seu agermanament amb la Marató Zegama-Aizkorri, una marató amb una gran fama mundial i una de les més dures a nivell espanyol.

Inscripció gratuïta per als guanyadors

La vinculació entre les dures proves farà que el primer classificat en categoria masculina i la primera en fefmenina de la marató Se me'n Refum aconsegueixin com a premi la inscripció gratuïta per a la prova de Zegama que es disputarà el mes de maig de 2013. Val la pena destacar que a aquesta prestigiosa prova, que enguany arriba a la seva 11a edició que des de l'any 2004 és puntuable per a la Copa del Món de curses de muntanya Skyrunner World Series, només s'hi pot participar si es té sort en un sorteig entre tots els preinscrits.

Per aconseguir aquest premi, cal guanyar la Marató Se me'n Refum, una cursa que tot i que no età en una zona muntanyosa transcorrerà per un recorregut amb un desnivell positiu de més de 2.200 metres positius. Cal destacar l'ascenció al cim del Montcau (620m), al Crestabocs i el Turó de les Mentides (581m).